nikafra

معرفی درب فریم لس و انواع آن ها

درب فریم لس چیست؟

درب فریم لس به درب هایی گفته می شود که چهارچوب آن ها مخفی و توکار می باشد. چهارچوب هایی که در این نوع درب ها مورد استفاده قرار می گیرد معمولا چوبی یا آلومینیومی است. چهارچوب آلومینیومی استحکام بالاتری دارد. استفاده از این درب ها سبب می شود که فضایی شیک و مدرن بوجود آید. درب های فریم لس در خانه های شیک و لوکس که فضایی مدرن دارند کاربرد بیشتری دارد. این درب ها می توانند با انواع روکش ها مانند روکش چوبی، روکش های پلی اورتان، pvc و طرح سرامیک که به آن SPL گفته می شود عرضه می شوند.

 

انواع درب فریم لس

یکی از انواع درب فریم لس با استفاده از کلاف چوبی و چهارچوب آلومینیومی تولید می شود. البته درب فریم لس شیشه ای نیز امروزه طرفداران بسیاری دارد. از دیگر انواع درب های فریم لس می توان به فریم لس لولا محور و آکوستیک نیز اشاره نمود. این درب ها می توانند از جنس چوب، پلای وود و یا ام دی اف باشند. البته در برخی موارد نیز از ترکیب این متریال برای ساخت درب استفاده می گردد. بهتر است برای درب اتاق ها و یا درب های ورودی از انواع چوبی دربهای فریم لس استفاده گردد. روکش هایی مانند گردو، بلوط و راش نیز به عنوان روکش طبیعی چوب در این درب ها به کار می روند.

بهترین نوع درب فریم لس که انعطاف پذیری بالایی نیز دارد درب فریم لس با چهارچوب آلومینیومی می باشد. چهارچوب هایی که جنس آلومینیوم دارند در برابر رطوبت بسیار مقاومند و پوسیده نمی شوند. معمولا فریم های مخفی در این درب ها از نوع ایرانی یا وارداتی هستند. فریم های وارداتی قیمت بالاتری دارند و به همین دلیل قیمت تمام شده درب بالاتر است. درب هایی که چهارچوب چوبی دارند طرح های زیبا و چشم نوازی دارند که دلیل آن استفاده از زیبایی چوب طبیعی می باشد. این درب ها ممکن است در مواجه شدن با رطوبت دچار بادکردگی و پوسیدگی شوند. از چوب نمی توان در ساخت درب های فریم لس قوس دار استفاده نمود زیرا انعطاف پذیری کمی دارد.

درب فریم لس شیشه ای که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد ظاهری بسیار زیبا و مدرن دارد و از آن می توان در مکان های مختلف مانند مراکز تجاری و اداری مانند بانک ها و مراکز خرید نیز استفاده نمود.

 

مزایای استفاده از دربهای فریم لس

استفاده از درب فریم لس ظاهری زیبا و مدرن برای هر مکان به وجود می آورد. از آنجایی که درب های فریم لس بدون قاب هستند می توان به راحتی آن ها را با هر فضا هماهنگ نمود و در آن ها از شیشه های مختلف مانند مات و یا براق استفاده کرد.  با استفاده از درب های فریم لس شیشه ای نور به سهولت وارد فضای داخلی می شود. بدین ترتیب در مصرف انرژی صرفه جویی میگردد. هزینه تعمیر و نگهداری این درب ها بسیار کمتر از درب های معمولی است. درب های شیشه ای فریم لس معمولا از شیشه های لمینت و سکوریت ساخته می شوند که دوام بیشتری در مقایسه با شیشه های معمولی دارند.

طراحی دکوراسیون مینیمال با استفاده از درب فریم لس

درب های فریم لس در منازلی که دکوراسیون آن ها به شکل مینیمال طراحی شده است بسیار کاربردی می باشند. نبود قاب های سنتی در این درب ها ظاهری بسیار ساده به فضای موجود میبخشد. از این نوع درب می توان در انواع دکوراسیون داخلی استفاده نمود. این درب ها فضای بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهند و از این جهت برای فضاهای کوچک با محدودیت فضا نیز مناسبند. درب های فریم لس امکان ارتباط در بخش های مختلف یک شرکت یا سازمان را برای افراد مختلف فراهم می کنند. مناسب ترین نوع یراق آلات برای استفاده در یک فضای مدرن یا مینیمال استفاده از رنگ های مات می باشد. هر چه دستگیره این درب ها ساده تر انتخاب شود فضای زیباتری بوجود می آید.

رنگ های مناسب در درب های بدون چهارچوب

رنگ های مناسب در درب های بدون چهارچوب

رنگ های پلی اورتان و پلی استر برای رنگ آمیزی درب های فریم لس به کار می روند. این رنگ ها بسیار مقرون به صرفه هستند. توجه داشته باشید که رنگ پلی اورتان با سرعت  بیشتری خشک می شود. به همین دلیل باید در استفاده از این رنگ ها دقت کافی به عمل آید. در برخی درب های فریم لس نیز از روکش های طبیعی استفاده می شود. این روکش ها می توانند از جنس چوب باشند. استفاده از چوب باعث پایین آمدن هزینه ها می شود. درب های فریم لس زیبایی بیشتری به فضای داخلی ساختمان می دهند و معمولا بادوام تر از درب های معمولی هستند. اگر می خواهید دفتر کار یا محیط داخلی منزل خود را با آخرین متدهای روز دنیا طراحی نمایید بهتر است از درب های فریملس استفاده کنید.

پارتیشن های شیشه ای در فضای داخلی سازمان امکان مدیریت فضا را فراهم می کنند. این درب ها می توانند باعث بهره وری کارکنان یک سازمان شوند. شیشه هایی که برای درب های فریم لس محیط های اداری به کار می روند می توانند از نوع ساده یا مات باشند و حتی در رنگ های مختلف طراحی شوند.

خرید درب های فریم لس

خرید درب های فریم لس

برای خرید درب فریم لس توجه به نکاتی ضروری است. یکی از این نکات جنس چهارچوب درب می باشد. بسته به مکانی که در آن از درب فریم لس استفاده می شود باید نوع چهارچوب را انتخاب نمود. از دیگر مواردی که در هنگام خرید درب های فریم لس باید به آن توجه شود نوع یراق آلات نصب شده بر روی درب است. نوع رنگ به کار رفته در درب و برند آن نیز می تواند تاثیر زیادی بر روی قیمت درب ها داشته باشد.

مجموعه نیک افرا می تواند در زمینه انتخاب درب فریم لس برای فضاهای مختلف مشاوره لازم را به مشتریان ارائه نماید. این شرکت انواع درب های فریم لس را اجرا می نماید. خریداران می توانند برای استعلام قیمت و یا حتی مشاهده نمونه ها به وب سایت شرکت مراجعه نموده و یا با کارشناسان پشتیبانی ارتباط برقرار نمایند و بهترین نوع درب را متناسب با فضای خود سفارش دهند.

 

 


پایان مطلب


 

 

 

 

نوشته های مرتبط

تهیه گزارش خبری و نمایشگاهی!!!