هالوژن سقفی

با محصولات مدرن و کلاسیک گروه صنعتی زم (Zem) را بشناسید؛

سبک‌‌های مختلف نورپردازی در دکوراسیون داخلی

در دکوراسیون داخلی، هر فضا می‌بایست از سبک‌های مختلف نورپردازی تبعیت کند. به عنوان مثال نورپردازی در سالن پذیرایی با آشپزخانه متفاوت است.

به گزارش، …. نورپردازی تأکیدی، دکوراتیو، هوشمند و وظیفه‌ای تنها تعدادی از سبک‌های نورپردازی است که به کمک چراغ سقفی یا چراغ دیواری کلاسیک انجام می‌شوند.

گروه صنعتی زم (ZEM) برای بسیاری از این سبک‌ها امکان پیاده کردن سیستم‌های هوشمند را دارد. ممکن است همه افراد زیبایی نورپردازی را در نظر بگیرند؛ اما جالب است بدانید که سبک‌های نورپردازی می‌توانند نقش مهمی در ایجاد احساسات مثبت، آرامش و حتی انگیزه در افراد باشند.

از گذشته تاکنون، نور یکی از مهم‌ترین ابزار در تزئین دکوراسیون داخلی محسوب می‌شود. در گذشته از ابزارهایی مانند شمع یا فانوس برای ایجاد نور استفاده می‌شد و پس از اختراع برق، انقلابی در نورپردازی ایجاد شد. با گسترش منابع نوری،‌ نورپردازی نیز پیشرفت کرده و امروزه لامپ‌های هالوژنی و کم‌مصرف جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده‌اند.

استفاده از چراغ‌های مختلف از جمله هالوژن سقفی خارجی که امروز به وفور دیده می‌شود، باعث زیباتر کردن فضا و اجتناب از استفاده نورهای مستقیم و تنش‌آورد است.

لازم است بدانید که رنگ نور نیز می‌بایست متناسب با نوع محیط انتخاب شود. رنگ نور در فضاهای اداری، مسکونی و عمومی باید متفاوت باشد تا از نظر روانشناسی با روحیات مخاطبان سازگار باشد.

انواع چراغ ‌های لازم برای نورپردازی حرفه‌ای

هرچند که در دکوراسیون امروز نور طبیعی به عنوان منبع نوری باارزش و محبوب شناخته می‌شود؛ اما به دلیل زیبایی، عدم وجود نور طبیعی کافی در شب و روزهای ابری و… استفاده از چراغ‌ها خصوصا چراغ دیواری کلاسیک اهمیت پیدا می‌کند.

در گذشته از لامپ‌های حبابی استفاده می‌شد؛ ولی امروزه استفاده از لامپ‌های LED و هالوژنی به دلیل مصرف پایین انرژی متداول‌تر است. از جمله این لامپ‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چراغ‌های آویز سقفی
  • چراغ‌های دیواری و سقفی توکار
  • چراغ‌های دیواری و سقفی روکار
  • چراغ‌های حبابدار سقفی

انواع نورپردازی در دکوراسیون داخلی

اولین قدم در اجرای یک نورپردازی موفق، شناختن نوع منابع نوری مناسب برای فضای شماست. به عنوان مثال استفاده از هالوژن سقفی خارجی برای سالن‌های پذیرایی متناسب است. البته ابزارهای دیگری مانند نور طبیعی و عمومی نیز برای نورپردازی داخلی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید.

به‌طور کلی سبک‌های نورپردازی داخلی را از نظر زاویه تابش، میزان نور و نوع آن به موارد زیر دسته بندی می‌کنند:

چراغ دیواری کلاسیک

نورپردازی وظیفه‌‌ای

همه ما می‌دانیم مکان‌هایی مانند سالن‌های مطالعه، آشپزخانه و سالن‌های پذیرایی نیاز به نور بیشتری دارند؛ به همین دلیل در این مکان‌ها به کمک انواع چراغ سقفی نورپردازی وظیفه‌ای را انجام می‌دهند.

استفاده از چراغ‌ها در این سبک نورپردازی به‌گونه‌ای است که تمامی محیط را در برگرفته و روشنایی قابل قبولی را ایجاد کند.

نورپردازی هوشمند

استفاده از تکنولوژی به‌روز باعث صرفه‌جویی در مصرف برق و استفاده بهینه از آن می‌شود. در نورپردازی هوشمند، روشن و خاموش شدن چراغ‌ها به کمک نرم افزارهایی است که روی لپ‌تاپ یا گوشی‌های هوشمند اجرا می‌شوند. در این نرم افزارها سنسورهایی طراحی شده که به کمک آن‌ها می‌توان میزان نور محیط را کنترل کرد.

جالب است بدانید می‌توان سیستم نورپردازی هوشمند را با استفاده از تایمر بهینه‌سازی کرد تا در زمان عدم نیاز به نور زیاد مانند در طول روز، در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.

نورپردازی تأکیدی

در نمایشگاه‌ها، آتلیه عکاسی، کلکسیون‌ها، موزه و گالری‌های هنری مکان‌هایی وجود دارد که به منظور جلب توجه افراد به یک اثر، نیاز به نور تأکیدی وجود دارد. این نورپردازی از نظر روانشناسی باعث هدایت نگاه مخاطب به موضوع مورد نظر می‌شود.

برای این نورپردازی اکثراً از چراغ سقفی با اندازه متناسب با فضای مورد نظر استفاده می‌کنند. چراغ‌های خطی و دیوارکوب بهترین گزینه برای به اجرا در آوردن سبک نورپردازی تأکیدی هستند.

نورپردازی دکوراتیو

بسیاری از طراحان و مهندسان از نورپردازی تزئینی به منظور جلب توجه مخاطب استفاده می‌کنند. در این نوع نورپردازی چراغ‌هایی به صورت مخفی در سقف یا مکان‌های دیگر تعبیه شده که شدت نور کمی دارند. از جمله این چراغ‌ها می‌توان به چراغ‌های آویز، لوسترها، چراغ‌های خطی و لامپ‌های هالوژنی مخفی اشاره کرد.

چراغ سقفی

انواع روش‌های نورپردازی در دکوراسیون داخلی با گروه زم ZEM

خوشبختانه در زندگی مدرن امروز استفاده از لامپ‌های پرمصرف به حداقل رسیده و لامپ‌های هالوژنی، ال‌ای‌دی و فلورسنت جای آن‌ها را گرفته‌اند. این موضوع باعث ایجاد بستر مناسبی برای طراحان نورپردازی داخلی می‌شود.

در دکوراسیون امروز شیوه‌های نورپردازی نقطه‌ای، مدرن، خطی، دانلایت، ریلی و سقف کشسان وجود دارد که در محیط‌های مختلف قابل استفاده هستند. مجموعه گروه زم مفتخر است که کلیه ابزار‌های مناسب برای انجام نورپردازی مدرن را در اختیار شما قرار دهد.

گروه صنعتی زم (ZEM)، انواع لامپ‌های هالوژن سقفی، دکوراتیو، کلاسیک و آباژورهای مختلف را برای ایجاد سبک‌های مختلف نورپردازی به شما ارزانی می‌دارد. نکته حائز اهمیت اینکه فروشگاه زم امکان انجام مشاوره رایگان با طراحان نورپردازی را در اختیار شما قرار می‌دهد و شما می‌توانید از به‌روزترین نظرات کارشناسی در این حیطه نیز استفاده کنید.

تنها کافیست از طریق راه‌های ارتباطی موجود (شماره تماس: ۲۲۰۰۰۰۵۲-۰۲۱) با مشاورین این مجموعه تماس حاصل فرمائید و یا از طریق مراجعه به وب‌سایت زم و  انتخاب محصولات مدرن و لاکچری مورد نظر خود، طراحی دکوراسیون داخلی‌ منزل یا محل کارتان را شیک، متمایز و به‌روز کنید.

نکات مهم در هنگام اجرای سبک ‌های مختلف نورپردازی

در هنگام طراحی دکوراسیون، انتخاب سبک نورپردازی کافی نیست! برای این کار لازم است به نکات ویژه دیگری از جمله انتخاب و استفاده از هالوژن سقفی خصوصا هالوژن سقفی خارجی نیز دقت داشته باشید تا بتوانید محیط داخلی خود را به بهترین شکل ممکن تزئین کنید.

از جمله این نکات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دقت به تناسب رنگ نور با محیط
  • توجه به نوع، ابعاد و سبک فضا
  • دقت به جهت نور در سبک‌های تأکیدی و نقطه‌ای

سخن پایانی

سبک‌های مختلف نورپردازی می‌توانند نقش مهمی در مدرن‌تر کردن یک دکوراسیون داخلی داشته باشند. این سبک‌ها با تأثیر مستقیم بر مغز مخاطب یک نوع بینش و دیدگاهی را در ذهن او به وجود می‌آورد که درصورت رعایت اصول دکوراسیون و رنگ‌ها برای او بسیار خوشایند و آرامش‌بخش است.

گروه صنعتی زم (ZEM) با تجربه بالا در زمینه تولید انواع چراغ‌های هالوژن، لوستر، دیوارکوب، آویز، چراغ‌های تأکیدی نقطه‌ای توکار و کم مصرف بستر مناسبی را برای خرید اینترنتی و حضوری فراهم کرده است.

این تجهیزات برای مکان‌های مختلفی از قبیل منازل، ادارات، سالن‌های نمایشگاهی و تئاتر، سینما، آتلیه، مراکز خرید و… در هنگام اجرای سبک‌های مختلف قابل استفاده‌اند.

نوشته های مرتبط

تهیه گزارش خبری و نمایشگاهی!!!