انزو چیست تفاوت آن با کابینت ممبران 1

 

درمورد کابینت ممبران و انزو بیشتر بدانید!

اگر به دنبال کابینت برای آشپزخانه تان هستید، حتما در کنار متریال هایی مثل ام دی اف، هایگلس، ممبران و … اسم کابینت انزو نیز به گوشتان رسیده است. کابینت انزو تلفیقی از کابینت های تعدادی از کابینت هایی است که نام بردیم و خود به عنوان متریالی از کابینت ها، دارای معایب و مزایای خاص خود می باشد. بنابراین این مقاله را ازدست ندهید، زیرا نکات نابی را از کابینت انزو قرار است در اختیارتان بگذاریم.

 

کابینت انزو چه نوع کابینتی است؟

جنس اصلی کابینت انزو از جنس کابینت ام دی اف است. به طوری که ام دی اف به عنوان مغزی در مرکز ورقه قرار می گیرد و روکش ها بر روی دو سطح آن؛ بر روی مغزی ام دی اف به عنوان اساس کار، طرح های مورد نظر را اجرا و پیاده می کنند. سپس روکش های مورد نظر که از جنس های مختلفی هستند، با استفاده از فناوری های خاص خود، بر روی مغزی متصل می کنند.

کابینت انزو چیستکابینت انزو، نوعی از کابینت ممبران می باشد، اما به طور نسبی و تقریبی، طرح ها و روکش ها مورد استفاده، متفاوت از هم هستند. بنابراین بین این دو کابینت دچار اشتباه نشوید. البته در پایان مطالعه این مطلب دیگر دچار اشتباه نمی شوید.

 

تفاوت کابینت انزو و کابینت ممبران در چه مواردی است؟

حال که تعریف و شرح کلی از کابینت انزو و ممبران را بیان کردیم، به بررسی دقیق تر تفاوت های کابینت انزو و ممبران می پردازیم.

  • تفاوت ضخامت مغزی ام دی اف: به طور معمول مغزی ام دی اف بکار رفته در کابینت انزو حدود 25 میلی متر می باشد. اما حدودا این ضخامت در مغزی ام دی اف بکار رفته در کابینت ممبران به 16 میلی متر می رسد.

نکته مهم: این احتمال وجود دارد که کابینت ساز طرف قرارداد شما، تعریف متفاوتی از ضخامت ورق کابینت انزو و یا ممبران داشته باشد. بنابراین هماهنگی این بخش با کابینت ساز را فراموش نکنید.

  • روکش کابینت انزو و کابینت ممبران : روکش کابینت های ممبران معمولا روکش PVC می باشد. اما در رابطه با کابینت های انزو این روکش علاوه بر پی وی سی می تواند از جنس رنگ پلی اورتان هم باشد. این مورد هم در بحث نما و زیبایی کابینت و هم دوام و قیمت آن موثر می باشد.

  • ظاهر و طرح های متفاوت: از آنجایی که در مراحل ساخت کابینت انزو، چهارطرف این کابینت توسط دستگاه برش می خورد، بنابراین قطر لبه های کابینت انزو نسبت به کابینت ممبران کمتر می باشد.

  • طیف رنگ های بکار رفته در کابینت های انزو و ممبران متفاوت از هم هستند: طیف رنگی ای که معمولا در کابینت های انزو مورد استفاده قرار می گیرند، رنگ های روشن، براق و حتی سفید هستند. اما در مقابل، رنگ هایی که در ساخت کابینت های ممبران مورد استفاده قرار می گیرند، خیلی گسترده تر هستند و شامل رنگ های تیره تر نیز می شوند. بنابراین به طور کلی می توانیم بگوییم که کابینت انزو در ظاهر تلفیق و ترکیبی از کابینت هایگلس سفید و کابینت ممبران می باشد.

  • قیمت متفاوت کابینت انزو نسبت به کابینت ممبران:  با بررسی و در نظر گرفتن موارد ذکر شده از تفاوت کابینت های انزو و ممبران می توان به راحتی به این موضوع پی برد که قیمت کابینت انزو از کابینت ممبران بیشتر است.

 

دلیل استفاده از اسم ” انزو ” برای این نوع کابینت؟

تفاوت کابینت انزو با ممبران

این اسم در حقیقت اسم تجاری شرکت سازنده این نوع کابینت است که در کشور ما به عنوان اسم یک نوع متریال خاص کابینت به کار می رود . اسم این شرکت Zentique هست. با این حال با اینکه شرکت های مختلف این مدل کابینت را می سازند اما با همین نام انزو شناخته می شود.

 

معایب کابینت انزو چه مواردی هستند؟

کابینت های انزو هم در جایگاه یک محصول در کنار مزایایی که دارد، دارای معایبی هم می باشد. بطور کلی معایب کابینت انزو همان معایب کابینت ممبران می باشند.

معایب اصلی کابینت انزو عبارت اند از:

  • نقش مهم کابینت ساز: قطعا مهارت کابینت ساز تاثیر بسیار زیادی بر روی کیفیت کار دارد. اگر کابینت ساز از مهارت کافی برخوردار نباشد، قطعا سبب افت کیفیت کابینت انزو چه در ظاهر و چه در کارکرد آن می شود و می تواند خسارت مالی برای شما پدید بیاورد.

  • این نوع کابینت برا طرح های ظریف و دارای ریزه کاری مناسب نیستند زیرا ممکن است با توجه به برجستگی و فرورفتگی های زیاد، روکش به طرز صحیح بر روی مغزی قرار نگیرد و انطباق کافی ایجاد نشود. بنابراین طرح برای کابینت انزو از طرح هایی که برجستگی و یا فرورفتگی زیادی دارند استفاده نکنید. با این کار شاید ظرافت کار کم شود اما دوام کار بسیار بهتر می شود.

  • در کنار تمامی این و موارد با توجه به پروسه ساخت و فناوری های به کار رفته برای کابینت انزو، تعمیر آن نیز دشوار تر می باشد. زیرا جایگزین کردن ورقه با همان متریال قبلی و هماهنگی و ایجاد همان رنگ قبلی بسیار کار را سخت می کند. بنابراین باید حداکثر مراقبت را از کابینت انجام دهید که دیگر دردسر های تعمیر آن را نداشته باشید.

  • کابینت های ENZO به راحتی دچار خراشیدگی و سایش می شوند بنابراین باید کمترین تماس را با اشیا برنده و تیز را داشته باشند. این موضوع را هم حتما در نظر داشته باشید.

 

عوامل موثر بر دوام و طول عمر کابینت های انزو

برای طول عمر کابینت های انزو نمی توان عدد قطعی ای به کار برد زیرا بسته به یک سری شرایط این بازه زمانی می تواند متغیر باشد.

به طور کل دوام و طول عمر کابینت انزو به دو عامل بستگی دارد.

  • ساخت: در طول روند ساخت کابینت انزو عواملی همچون مهارت و تجربه کابینت ساز و شرکت، کیفیت و میزان ضخامت مغزی بکار رفته، نوع روکشی که استفاده می شود ( پی وی سی یا پلی اورتان بودن روکش) و کیفیت سایر مواد از جمله چسب و غیره می توانند بر دوام و طول عمر کابینت ها تاثیر مستقیم دارند.

  • نگه داری: بعد از ساخت، در مرحله نگه داری هم به عواملی رطوبت محیط، عدم تماس مستقیم با آب یا خشک کردن سریع پس از شستشو، شرایط نگهداری و مراقب و غیره، نیز بر روی دوام کابینت مستقیما اثر می گذارند.

با درنظر گرفتن یک متریال و جنس مرغوب برای مغزی و روش انزو، مهارت خوب کابینت ساز و مراقب خوب و معمولی می توان یک بازه عمر 20 ساله برای کابینت انزو درنظر گرفت.

معایب کابینت انزو

کابینت های انزو در دسته کابینت های طراحی کلاسیک هستند یا مدرن؟

با توجه به طرح های معمول کابینت های انزو و شابهت آن به کابینت ممبران، این کبینت ها مهمولا در دسته طراحی آشپزخانه کلاسیک مورد استفاده قرار می گیرند. کابینت های دسته کلاسیک معمولا دارای نقوش و طرح های برجسته و منبت کاری و کنده کاری های ریز و درشت هستند.

امیدواریم مطالب فوق که حاوی اطلاعاتی از کابینت انزو و مقایسه آن با کابینت ممبران بود برای شما مفید واقع شده باشد و اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار داده و پاسخگوی سوالات شما باشد. امروز با لطف منان با همت و تلاش مدیران و کارشناسان گروه کابینت و دکوراسیون گریت توانسته ایم بر کیفیت صنعت دکوراسیون بیفزاییم، برای کسب اطلاعات بیشتر، پرسش های بیشتر و مشاوره رایگان شما می توانید با شماره تلفن ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ به طور مستقیم در ارتباط باشید.


پایان مطلب


لینکهای مفید و مرتبط با این مطلب

 

 

نوشته های مرتبط

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید