اصول نورپردازی سقف کاذب
همه افراد به زیبایی و روشنایی داخلی محل زندگی یا محل کار خود اهمیت میدهند. اگر به ساختمانهای مدرن و جدید توجه کنید، متوجه خواهید شد که در بسیاری از آنها برای زیبایی بیشتر از سقف کاذب دکوراسیون داخلی میشود. سقف کاذب، یک سقف ثانویه است که در زیر سقف اصلی قرار میگیرد و نصب میشود. در حقیقت وجود سقف کاذب و البته نورپردازی درست و اصولی آن جلوه زیباتری به دکوراسیون داخلی ساختمان خواهد داد. اکنون ممکن است برای شما دوستان گرامی سوال پیش بیاید که اصول نورپردازی سقف کاذب چگونه است و برای انجام این امر از چه نوع لامپهایی استفاده میشود؟ شرکت مانی نور که دارای تجربه و تخصص کافی در حیطه نورپردازی ساختمان است، در ادامه نکات مهمی را در این زمینه به شما ارائه خواهد داد.
انواع لامپ برای نورپردازی سقف کاذب
- برای نورپردازی سقف کاذب، از لامپهایی با مدلهای متنوع و مختلفی بهره میبرند. در این بین لامپهای LED محبوبیت زیادی دارند. امروزه محصولات ال ای دی با تکنولوژیهای مختلفی مانند DOB و COB و SMD تولید میشوند. اما در حالت کلی شما باید بدانید که برای نورپردازی سقف کاذب، از برخی از لامپها مانند پنلهای سقفی، وال واشر ال ای دی، چراغ خطی تو کار و چراغ خطی روکار، سوئیچینگ و… بهره میبرند.
- پنلهای سقفی به صورت توکار نصب میشوند و غالباً دارای شیشههای ماتی هستند که چشم را اذیت نمیکند. معمولاً از این محصولات برای محیطهای بزرگی مانند بیمارستانها، مراکز آموزشی، هتلها و راهروهای اماکن مختلف استفاده میشود.
- وال واشر ال ای دی به صورت خطی در طولهای مختلف ساخته میشود و گزینه بسیار مناسبی برای نصب در زیر کنافها میباشد.
- چراغ خطی توکار برای انواع سقف کاذب مناسب خواهد بود. زیرا این محصول در داخل پنلهای مختلفی نصب میشود و دارای نورپردازی بیشتری نسبت به پنلهای سقفی میباشد؛ در نتیجه نور بهتر و مناسبتری را برای ساختمانهای مسکونی، ساختمانهای اداری و اتاقهای مطالعه ایجاد خواهد کرد.
- چراغ خطی روکار یکی از بهترین لامپها برای سقف کاذب محسوب میشود. این لامپهای ال ای دی طول عمر بالایی دارند. این محصولات روی سقفهای قدیمی، تایلهای چوبی، زیر کنافها نصب خواهند شد و میتوانند مانند ریسههای شلنگی عمل کنند. لازم به ذکر است که تعمیر و نگهداری چراغهای توکار سخت است اما چراغهای روکار به راحتی نصب میشوند و تعمیر آنها آسانتر خواهد بود.
نورپردازی سقف کاذب برای محیطهای مختلف
نورپردازی سقف کاذب به دو منظور ایجاد روشنایی مطلوب و زیبایی دکوراسیون داخلی فضا صورت میگیرد. یکی از مواردی که شما هنگام نورپردازی سقف کاذب باید به آن توجه کنید، محیط مورد نظر شما است. نوع دکوراسیون، رنگهای به کار رفته در محیط، ابعاد فضای مورد نظر مسائلی هستند که در نورپردازی اهمیت دارند. شما دوستان گرامی باید به خاطر بسپارید که برای نورپردازی سقف کاذب باید نوع کناف و چراغها را متناسب با فضای مورد نظر خود انتخاب نمایید. توجه به دکوراسیون داخلی نیز اهمیت زیادی دارد زیرا سبک دکوراسیون میتواند در انتخاب نوع چراغها و نوع نورپردازی به شما کمک شایانی کند. در ادامه به مرور چند نوع از بهترین و رایجترین نورپردازی سقف کاذب میپردازیم تا شما دوستان گرامی با اصول نورپردازی سقف کاذب آشنا شوید.
نورپردازی سقف کاذب محیط روشن
یکی از مواردی که شما حتماً باید هنگام انتخاب چراغ برای نورپردازی سقف کاذب به آن دقت کنید، رنگ نور است. ممکن است به نظرتان بیاید که نورپردازی سقف کاذب اهمیت چندانی ندارد اما اینگونه نیست. در حقیقت شما میتوانید رنگ و شدت نور را با توجه به روشنی تا تیرگی محیط انتخاب نمایید. اگر دکوراسیون داخلی نظر شما روشن باشد، شما میتوانید از نور ملایم با رنگ گرم استفاده کنید. در حقیقت میزان و شدت نورپردازی سرد و زیاد سقف در فضایی روشن، زیبایی به محیط نخواهد داد و چشم افراد را نیز اذیت میکند. بنابراین شما باید نورپردازی سقف کاذب را با توجه به محیط مورد نظر خود انتخاب نمایید.
نورپردازی سقف کاذب محیط تیره
نور یکی از عواملی است که در آرامش انسان تأثیرگذار خواهد بود بنابراین بدیهی است که برای محیطی با دکوراسیون تیره، میزان و شدت نورپردازی سقف باید زیاد باشد. فضایی که دارای دکوراسیون تیره است، نیاز به نورپردازی در رنگهای روشن و مخصوصاً سفید دارد تا در فضا تعادل ایجاد شود. اگر نور در اینگونه فضاها کافی نباشد، محیط کسل کننده و یکنواخت میشود. البته شما دوستان گرامی باید به این مورد توجه کنید که میتوانید از رنگهای دیگری مانند آبی، سبز، قرمز و… نیز برای نور سقف کاذب استفاده کنید. این موضوع تا حدی بستگی به سلیقه شما در نورپردازی فضای مورد نظرتان نیز دارد.
ارتفاع سقف کاذب برای نورپردازی
جالب است بدانید که ارتفاع سقف محیط مورد نظر شما یکی از عوامل مهم در نورپردازی محسوب میشود. در واقع سقف کاذب دارای ارتفاع کمی میباشد و به همین منظور از سقف کاذب در فضاهایی با ارتفاع بلند استفاده میشود زیرا استفاده از سقف کاذب در محیطهایی با ارتفاع کم موجب کوچک شدن فضا خواهد شد. به همین دلیل است که معمولاً نورپردازی سقف کاذب در ساختمانهایی با ارتفاع متوسط و بلند استفاده میشود.
نورپردازی سقف کاذب نقطهای
اکنون میدانید برای هرگونه محیط روشن یا تیرهای باید چگونه نورپردازی سقف کاذب را انجام دهید و میدانید که ارتفاع سقف برای اینگونه نورپردازی باید بلند یا متوسط باشد. حالا بهتر است با چند نوع نورپردازی نیز آشنا شوید. نورپردازی نقطهای، نوعی از نورپردازی است که در آن چراغهای ال ای دی به صورت نقطهای و یکی در میان روی سقف قرار میگیرند. نورپردازی نقطهای در اماکنی مانند ساختمانهای اداری و آزمایشگاهها کاربرد بسیاری دارد. برخی از افراد از این روش در اتاق خواب یا اتاق نشیمن نیز استفاده میکنند. این شیوه منظره زیبایی را روی سقف ایجاد میکند.
نورپردازی سقف کاذب متمرکز
در نورپردازی متمرکز، نور به صورت مستقیم منتشر میشود اما بر تنظیم نور و روشن کردن نقاطی خاص تمرکز دارد. از این مدل نورپردازی غالباً در محیطهایی مانند اتاق کار یا مطالعه، آشپزخانه و اماکنی که در نیاز به نقاط خاص بیشتری دارند، بهره میبرند.
نورپردازی مخفی سقف کاذب
این روش نورپردازی یکی از متداولترین و البته زیباترین شیوههای نورپردازی سقف محسوب میشود. در نورپردازی مخفی، منابع نور داخل پنلهای سقف کاذب یا کناف قرار میگیرند. نورپردازی سقف کاذب باعث میشود که افراد نور ملایمی دریافت نمایند. بهترین گزینه برای این کار استفاده از چراغهای LED تو کار هستند که ماژولهای DOB دارند. چراغهای ال ای دی که از تکنولوژی دی او بی برخوردار هستند، دارای مزایای بینظیری مانند دوام و مقاومت بسیار بالا نسبت به سایر مدلهای ال ای دی، بازده نوری عالی، طول عمر زیاد و قیمت مقرون به صرفه میباشند. لازم به ذکر است که مجموعه مانی نور یکی از برترین تأمینکنندگان انواع لامپ ال ای دی DOB است و شما دوستان گرامی میتوانید برای خرید دی او بی و همچنین تهیه انواع ال ای دی با این مجموعه تماس بگیرید.
نورپردازی با هالوژن سقف کاذب
معمولاً هالوژنها طول عمر بالایی دارند و دارای قدرت روشنایی زیادی نیز هستند. غالباً از هالوژنهای ریلی برای نورپردازی سقف کاذب استفاده میشود. این شیوه نورپردازی در بسیاری از اماکن مدرن به کار میرود و نقش زیادی بر زیباسازی محیط دارد.
اهمیت نورپردازی سقف کاذب
امروزه استفاده از سقفهای کاذب، جلوه و زیبایی خاصی به معماری داخلی ساختمانهای مختلف میدهد. اما در حقیقت این نورپردازی سقف کاذب است که جلوه محیط داخلی و زیبایی آن را چند برابر میکند. نورپردازی سقف کناف یا کاذب با چراغهایی در انواع و رنگهای مختلف صورت میگیرد تا دکوراسیون داخلی یک محل زیباتر شود و افراد از روشنایی مطلوبی نیز بهرهمند شوند. بنابراین اهمیت نورپردازی سقف کاذب هم به منظور زیبایی محیط و هم به منظور روشنایی مطلوبی است که ایجاد میکند.
متداولترین تجهیزات نورپردازی سقف کاذب
امروزه در میان تجهیزات متفاوت و مختلفی که برای نورپردازی وجود دارند، استفاده از انواع ریسههای لاینر ال ای دی استریپ که نور خطی ایجاد میکنند و سوئیچینگهای اسلیم بسیار رایج است. سوئیچینگهای اسلیم از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، گرمای کمی تولید میکنند و طول عمر بسیار بالایی نیز دارند.
خرید تجهیزات نورپردازی از مانی نور
سقف کاذب یکی از بخشهای بسیار مهم در ساختمانهای مدرن محسوب میشود. با نورپردازی درست و اصولی سقف کاذب میتوان فضا و دکوراسیون داخلی محیط را زیباتر نشان داد. در حقیقت با بهرهگیری از تکنیکها و اصول نورپردازی مناسب میتوان زیبایی معماری داخلی یک محیط را چند برابر کرد. با هم به مرور برخی از روشهای اصولی نورپردازی سقف کاذب پرداختیم و متوجه شدیم که چه نوع لامپهایی برای این منظور به کار میروند.
اگر شما دوستان گرامی قصد نورپردازی اصولی سقف کاذب خود را دارید با مجموعه مانی نور تماس بگیرید. این مجموعه ارائهدهنده برترین تجهیزات نورپردازی است و شما میتوانید برای خرید سوئیچینگ اسلیم صنعتی، ال ای دیهای دی او بی، ریسه LED و تمامی وسایل مورد نیاز خود جهت نورپردازی سقف کاذب به وبسایت مانی نور مراجعه نمایید و یا با کارشناسان این مجموعه مشاوره رایگان داشته باشید. این مجموعه در زمینه طراحی، تولید تجهیزات برقی و اجرای پروژههای مربوط به آنها فعالیت میکند و میتواند در زمینههای مختلف نورپردازی به شما کمک شایانی کند.
ارسال یک پاسخ